eTwinning Etkinliklerimiz

13 May

• Yabancı Diller Eğitimi Bölümü İngiliz Dili Eğitimi ABD
  • Tüm Duyurular

Düzce Üniversitesi Eğitim Fakültesi, 07/03/2019 tarihinde düzenlenen eTwinning (Avrupa Okul Ortaklıkları) Bilgilendirme Toplantısı adlı konferans ile 19.03.2021 tarihinde gerçekleşen "Avrupa’nın En Heyecanlı Topluluğunda Yer Almaya Hazır Mısın?" etkinliğine ev sahipliği yapmıştır. Bu etkinliklerde, eTwinning Temsilcisi olan Öğretmen Elif Fergane konuşmacı olarak yer almıştır. Ayrıca, İngilizce Öğretmeni Kerim Sivrikaya, "Avrupa’nın En Heyecanlı Topluluğunda Yer Almaya Hazır Mısın?" adlı konferansta Elif Fergane'ye eşlik etmiştir.

Düzce Üniversitesi Eğitim Fakültesi ve Düzce Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilen eTwinning Örnek Projeler Sergisi, 25 ve 26 Nisan 2022 tarihlerinde gerçekleştirildi. Bu sergide, Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okullarda görev yapan 12 öğretmenin ve Dr. Öğretim Üyesi Osman Dülger'in öncülüğünde geliştirilen projeler sergilendi. Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi Bölümü'nden Dr. Öğr. Üyesi Osman Dülger'in liderliğindeki eTwinning projesi, uluslararası işbirlikli öğrenme yöntemlerini kullanarak öğrencilere İngilizce Öğretiminde Ders İçeriği Geliştirme konusunda bir platform ortaya koymuştur. Proje kapsamında, İtalyan ve İspanyol öğrencilerle işbirliği yaparak 5. sınıf öğrencileri için özel bir dijital ders kitabı tasarlandı. Bu proje, geleceğin öğretmenlerine eTwinning'i tanıtma, yaygınlaştırma ve teşvik etme amacını taşımaktadır. Proje aynı zamanda, eTwinning Ulusal Kalite etiketiyle ödüllendirilerek Müfredat Entegrasyonu kategorisinde önemli bir başarı elde etmiştir.

Fotoğraflara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

eTwinning Etkinlikleri