eTwinning Örnek Projeler Sergisi

• Yabancı Diller Eğitimi Bölümü İngiliz Dili Eğitimi ABD
  • Tüm Duyurular
eTwinning Örnek Projeler Sergisi

Fakültemiz Yabancı Diller Eğitimi Bölümü ve Düzce Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilen  eTwinning Örnek Projeler sergisinin ilki 25 ve 26 Nisan 2022 tarihlerinde Düzce Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde gerçekleştirildi. Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı okullarda görev yapan 12 öğretmenin geliştirdiği projelerin ve Dr. Öğretim Üyesi Osman Dülger’in geliştirdiği projenin sergilendiği etkinliğin açılış kurdelesini Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Koç, İl Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Yaşar Bilir,  Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Tuğba Seda Çolak ve Dr. Öğr.Üyesi Aslıhan Kuyumcu Vardar ve Hakime Erciyas Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü, Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi Bölüm Başkanı ve Eğitim Fakültesi Dış İlişkiler Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Osman Dülger kesti.

Etkinliğin açılış kurdelesinin kesilmesinden sonra programa çevrim içi olarak katılan Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Ulusal Destek Servisi (ITE) Koordinatörü Dr. Hülya Bal kısa bir açılış konuşması gerçekleştirdi. Üniversitemizde ilk defa gerçekleştirilen eTwinning projesi için ve diğer projeleri geliştiren öğretmenlere sağladığı katkılardan dolayı katılımcılara teşekkür eden Bal, başarılı bir etkinlik olması dileğini ifade ederek konuşmasını sonlandırdı. Davetli misafirler ve sergiyi ziyarete gelen öğrenciler stantları gezerek geliştirilen projeler hakkında bilgi edindiler. Sergi sonunda katılımcılara teşekkür belgeleri Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Tuğba Seda Çolak ve Dr. Öğr. Üyesi Osman Dülger tarafından takdim edildi.